IT-security is een belangrijk onderwerp op de agenda van menig CIO. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) is inmiddels van kracht. En door Internet of Things en BYOD vervagen de grenzen van het netwerk meer en meer. Dit leidt tot een enorme complexiteit aan security-oplossingen. En complexiteit is de # 1 vijand van uw security omgeving. Kortom, het is goed om u van tijd tot tijd te laten informeren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van security.

Daarom organiseert Fortinet voor haar klanten een informatieve dag waarbij verschillende zaken aan de orde komen en er tevens de gelegenheid is tot het stellen van vragen en te netwerken met branchegenoten.

Agenda

09:30 - 09:45Welkom en introductie - Vincent Zeebregts
09:45 - 10:45De AVG in de praktijk - Drs. A.J. Biesheuvel RE RA (Duthler Associates)
 Sinds 25 mei 2018 wordt de Europese Algemene verordening gegevensbescherming gehandhaafd voor de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). U bent accountable voor een effectief beleid op het vlak van beschermen persoonsgegevens en waarschijnlijk heeft u de nodige stappen gezet om aan deze wetgeving te voldoen. Wij nemen met u graag de proef op de som. Aan de hand van een interactief assessment neemt Drs. A.J. Biesheuvel RE RA RFG uw organisatie onder de loep.
10:45 - 11:00Korte pauze
11:00 - 11:45Complexity is the #1 enemy of Security - Ton Sips
 Omdat een hedendaags netwerk meer en meer te maken krijgt met gelaagde security is het van belang dat deze componenten samenwerken. Dit heeft niet alleen voordelen op het gebied van management maar biedt tevens een zeer stevig security fundament naar de toekomst toe. Ton Sips geeft u inzicht in wat de Security Fabric van Fortinet nu en in de toekomst te bieden heeft.
11:45 - 12:30Expanding the Capabilities of the Security Fabric with FortiOS, FortiManager and FortiAnalyzer - N. Roosenboom
 Recent heeft Fortinet haar nieuwste operating system, FortiOS 6.0 gelanceerd. Graag praten wij u bij welke nieuwe features beschikbaar zijn binnen deze versie en hoe u hiervan kunt profiteren. Denk hierbij onder andere aan ontwikkeling op het gebied van security automation en SD-WAN
12:30 - 13:30 Lunch
13:30 - 13:50ForFarmers, een praktijkcase - Freek Bos
 ForFarmers (Lochem, Nederland) is een internationaal (NL, BE, DE, UK, PL) opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij. ForFarmers zet zich in "For the Future of Farming": voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde sector die nog vele generaties een duurzame rol zal spelen in de maatschappij.
 In deze praktijkcase laat Freek Bos zien hoe ForFarmers op een pragmatische manier diverse security vraagstukken aanpakt.
13:50 - 14:35The (r)evolution of the Fortinet portflio - Dennis Hagens
 Gedurende deze sessie highlighten we een aantal producten die recent gelanceerd zijn en passen binnen de Security Fabric. Denk hierbij aan nieuwe FortiGate modellen maar ook aan andere producten binnen de Security Fabric.
14:35 - 15:00pauze
15:00 - 15:45Securing the Multi-Cloud Environment - Erwin Schürmann
 Virtuele omgevingen zijn niet meer weg te denken in een netwerk en DC omgeving anno nu. Fortinet heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van virtualisatie en is volop beschikbaar binnen de publieke cloud omgevingen van Azure, Oracle, AWS en anderen. In deze sessie praten wij u bij hoe u uw cloud omgeving optimaal kunt beschermen. Termen zoals SDN, NFV, CASB en SD Wan zullen de revue passeren.
15:45 - ....Drinks
 Mogelijkheid om bij te praten en vragen te stellen aan de Fortinet experts en de mensen van Duthler Associates en ForFarmers.

Register

Wednesday 20th June 2018

Google Map of Inn Style Maarsen

Inn Style, Maarsen - Netherlands